AKTUELNOSTI

Pokretanje postupka za izbor u zvanje-13.11.2018.

Institut za primenu nuklearne energije INEP-Zemun, Banatska 31b, obaveštava naučnu i stručnu javnost da je pokrenut postupak za izbor Jelene Rončević u zvanje istraživač-saradnik.
Uvid u dokumentaciju za izbor Jelene Rončević u zvanje istraživač-saradnik, može se izvršiti u biblioteci INEP-a radnim danom od 8 do 14 časova u narednih 30 dana od dana objavljivanja obaveštenja.

Pokretanje postupka za izbor u zvanje-11.10.2018.

Institut za primenu nuklearne energije INEP-Zemun, Banatska 31b, obaveštava naučnu i stručnu javnost da je pokrenut postupak za izbor Aleksandre Todorović u zvanje istraživač-pripravnik.
Uvid u dokumentaciju za izbor Aleksandre Todorović u zvanje istraživač-pripravnik, može se izvršiti u biblioteci INEP-a radnim danom od 8 do 14 časova u narednih 30 dana od dana objavljivanja obaveštenja.

Pokretanje postupka za izbor u zvanje-04.10.2018.

Institut za primenu nuklearne energije INEP-Zemun, Banatska 31b, obaveštava naučnu i stručnu javnost da je pokrenut postupak za izbor Sofije Glamočlije u zvanje istraživač-pripravnik.
Uvid u dokumentaciju za izbor Sofije Glamočlije u zvanje istraživač-pripravnik, može se izvršiti u biblioteci INEP-a radnim danom od 8 do 14 časova u narednih 30 dana od dana objavljivanja obaveštenja.